+ Reply to Thread
Results 1 to 2 of 2

Thread: Viitorul lui Velasquez

Viitorul lui Velasquez

Dupa impresionanta victorie prin KO, impotriva lui Minotauro Nogueira, Cain Velasquez este clar in topul greilor din UFC. Desi cam toti pasionatii si cunoscatorii de MMA, preziceau ca lupta se va sfarsi cu o submisie a la Nog in runda 2 sau 3, rezultatul a fost unul foarte diferit: KO runda 1, minutul 2, Cain Velasquez.

Unde ii vad eu viitorul?

Foarte probabil:

Este la un meci distanta de lupta pentru titlul categoriei grea, va lupta cu Junior Dos Santos;

Mai putin probabil:

In lupta cu Brock direct daca castigatorul meciului Mir - Carwin, se va accidenta sau nu va putea lupta cu Brock din oricare alt motiv.

Astept pareri!

Junior Member

Cred in prima varianta. Categoria grea din UFC are succes dupa parerea mea datorita mediatizarii. Nu spun ca nu ar fi luptatori buni, spun doar ca din punct de vedere al spectacolullui si popularitatii sunt sub lightheavyweight si lightweight. Cred in prima varianta pt ca dupa KO-ul administrat lui Nog, Cain a devenit extrem de popular. Prin urmare o campanie intensa de promovare a unei lupte pt un loc impotriva lui Brock, apoi o ft mediatizata intoarcere a lui Brock, ar aduce multi bani UFC-ului. Frank Mir este un tip foarte orgolios, Cain...vedeti si voi ce fata de printesa aer, iar Brock e Brock, iar din triunghiul asta pot scoate o poveste gen wwe, cu interviuri si conferinte unde sa se atace unii pe altii. Pe scurt. Frank se bate cu Carwin, castigatorul se bate cu Cain sau Dos Sanstos, apoi titlu impotriva lui Brock. Nu-i asa ca suna a WWE? dar dupa parerea mea suna foarte profitabil.
    Last edited by moxul; 03-01-2010 at 04:02 PM.

+ Reply to Thread

Tags for this Thread